zincofer oh zincofer (part 2)

Haritu sy ade post sy makan zincofer tabur atas buah naga.. ok saje sy nk update yg itu kali pertama sy x muntah.. tapi risikonya, rase zincofer tu mcm darah ? makan slow2 jer. Ade yg suggest makan bile nak tido.. jadi sy cuba lah jugak buat.. tp sy mmg pastikan mata ni betul2 mengantuk baru sy makan dgn jus oren.. cemas takut muntah atas katil.. tp alhamdulillah sampai harini dah seminggu lebih kurang sy xmuntah langsung.. tq semua yg bg idea.. ?

1 Balas

Sis klu OK makan zicofer blh mintak kat nurse nk tukar obmin