Bleeding lagi

Hi haritu saya sakit backpain teruk and ada bleeding.. Terus saya gi hosp, Dr check baby semua ok.. and Dr ada bagi ubat dan next app 2minggu lagi .. tapi hari ni saya tgok saya bleeding lagi .. apa perlu saya buat ya? saya dah 22weeks

2 Balas

Hi sis ..sy pn bleeding mcm tu jugak 2 minggu lepas pastu g check kat klinik alhamdulillah baby semua normal cuma doktor bagitau ada kencing kotor so doktor bagi antibiotik and doktor suruh bed rest je jgn buat kerja berat² & minum banyak air suam ..alhamdulillah lepas tu dah ok dh ..mungkin sis buat kerja banyak kot & cuba sis minum air suam banyak.. ada jugak mommies bleeding dia sampai bersalin..ikut hormon kita jugak sis .. tp kalau sis risau g check up kat klinik ye..sy pn dh 23 weeks sis

4y ago

Terima kasih .. huhu saya rasa saya banyak buat kerja juga, baik lah saya cuba banyakkan rest lepas ni ..

Tak ada ke nak jawab soalan saya ni huhu