Herba cina

haritu ibu saya ade bgthu kawan dia 8 tahun belom ade rezeki anak. Lepas dia amalkan makjun dan herba cina ni alhamdulillah dia dah ade rezeki anak.. Kat sini ade sesiapa pernah mkn tak ?? saya beli kat kedai cina tu dia kata “ini ubat bagus ma , itu darah dia bagi jalan abis bersih ikut tarikh, itu orang susah dapat anak pon boleh cuba meh, you bagus ma dpt tahu ini ubat, tak semua orang tahu, U tahu ni darimana”

Herba cina
2 Balas

Tak pernah cuba tp saya doc ckp memang jenis subur Saya lak takut nk mengandung lg ni 😅 Tp kak ipar saya sama gak jenis susah lekat sbb period tk teratur Dia mcm2 try last dia pergi mengurut Lekat Alhmdulillah rezeki kan

oo..ubat tu kena rebus dlu ke ek?? ke mcmne??