Minum susu berapa kali sehari

Hi, haritu check up masa 28 minggu, berat baby tak sampai 1kg lagi, dalam 980gram macam tu tapi doktor cakap normal lagi kalau ikut graf. Saya ada amalkan susu anmum, cuma nak tahu berapa kali kena minum sehari? Saya baca susu anmum boleh tambah berat baby. Saya tak ada sangkut gdm. Terima kasih ibu2.

2 Balas

sy amalkan pagi dan malam , tp mungkin blh juga minum time ptg

Saya amalkan pagi sebelum breakfast dan malam sebelum tidur .

2y ago

Lepas tu berat baby naik tak sis?