keguguran

Harini sy g cek...dh d sahkn keguguran...doc bg masa 2 mggu untk drah tu tuurun...kalo x abis kena cuci... Ad cara x mcm mna nk trunkn sendri supaya sy x kena cuci

27 Balas

Minum air nenas byk sis .. mesti bole kluar cepat

Innalillah. Semoga dipermudahkan urusan sis.

Takziah sis.. Semoga ada rezeki lain nti.

Sis cuci ke or dy trun sendri..?

5y ago

Saya bleeding teruk hari ke 10 pergi hospital mmng darah non stop pi scan perut n bawah mmng doc x nmpk kantung dan doc cakap saya gugur ja masa tu.. Dia bagi surat mc dan folic acid sahaja

Takziah sis

takziah

Slm takziah sis.. Smga tabah.. Psti rezki dtg lgi.. Cba sis p kedai ubat cina.. Ckp ngan tauke/misis.. Ubat herba utk buang darah kotor lepas keguguran.. Mngkin m'bantu..