Tukang urut

Harini sy 31w 4 day., p berurut td siang, dia urut perut then tnya dh brapa bln.,? Sy bgthu nk masuk 8 dah minggu dpn., dia ckp klau rasa kepala baby nie bkn mcm 8 bln, tp mcm dh masuk 9 bln dh nie sb kepala dia dh keras dan menurun ke bwh dh., emm terkejut sy., tp sy xambik serius sgt la,. Pendapat org berbeza beza kan., kita raikan jew perbezaan itu...

1 Balas

kalau tukang urut bidan kampung tu mmg boleh tau kple dh masuk bwh or blm. mommy just prepare je brg nk bwk pg hospital.