40w1d masih belum bersalin ..

Harini saya 40w1d tapi belum bersalin 😭 baby kerap mengeras , sakit on off . saya ikot je tips org bagi tapi masih x mnjadi 😔 ada cakap isap air hujung rmbut , bnyak berendam , minum coke dan makan nenas . semua dah tapi takjugak mnjadi tips tu .. sya dah stress 😭😭 doakan saya mommy semua , saya takot kena induce ataupun ceaser 😔😭

23 Balas

Ank ke2 sy lahir 40w1d jugak..doc bg tempoh 8hri klu x kena caeser..mlm tu sy mkn pdas2..jln itik..trun naik tangga la..mcm2 sy buat..tkut nk caeser punya psl..subuh trun tnda p hosp..cek 6cm da..syukur..

1y ago

follow jgk tips ya..🤲dekat due makin nervous plk tak de tnda² lg