Klinik

Harini saya 19minggu 4hari,Mengikut pengiraan saya la...tapi sampai ke harini saya belum berdaftar mana² klinik lagi..sbb alahan yg teruk sangat..tak apa ke saya lewat berklinik???

43 Balas

Sy 11w pegi klinik bt buku pn doc dh bising mcm ape sis. Jgn tangguh, sian bby

Jgn pergi awal sgt, jgn lewat sgt. 10 minggu ke atas da boleh pegi buat buku.

Kuatkan diri untuk daftar sis. Baby kat dalam tu penting tau ;)

X pe sis..tp tu lh biasanya nurse2 akan bising n byk persoalan nnt

5y ago

Ya sis , pegi daftar time kandungan 5bulan ..habis nurse bising nasib la dpt nurse baik ..

Kena daftar cpt mommy...tak boleh lambatkan sbb alasan tu.

Sya pegi beklinik msa kandungn 4 bulan stgh.. Tp klinik swasta..

5y ago

Ya sis , saya dah pegi klinik kerajaan masa usia kandungan 5bulan .. Kena bising la juga 😆

Saya pegi buat 12weeks hritu pun dah kena marah hihi

Buka buku cepat2 ye sis.. Lewat sgt dh.. Kesian bby

dah ada ubat ke sis? ubt2 dri kkia tu pnting.

Due date awak bila ya????sbb saya pun 19weeks 4day