Perut Berdenyut

Harini rasa sakit pinggang belah kiri. Perut belah kiri pon byk kali rasa berdenyut. Saya pregnant 6w. Normal ka ya?

17 Balas

Normal sis masa early pregnancy sakit perut belah kiri. Bykkan berehat ye sis. Kurangkan buat keje berat dan berjalan ☺️ semoga di permudahkan segalanya

maybe normal.. sya pun start 6weeks mcm tu... kdang x bole tidur sbb x slesa bawah perut sbelah kiri

Saya pun tengah alami mcm tu jgk.. Tp kerap belah kanan rasa sakit denyut manja.. Bukan sakit teruk

normal sis..awl mengandung hr tu pn saya mcm tu juga,kdg rse mcm senggugut tu..

Saya pun 4 minggu lebih, selalu jugak denyut2 belah kiri bawah perut tu 😅

Sy pun rs denyut2 bawh perut Kanan dri pagi smpi skg. Sy 4w.

5y ago

Hurm sama lah..denyut2 bawah perut...4wjgak..so normal lah kan..denyut2 kt bawah prot..😅

Uterus sedang mengembang utk tempatkan baby😊

Sy pun rsa .. Bru 6w.. Risau pun ada huhu

Sya dulu pun gtu..rahim mau berkembang..

Normal sis. Rahim tgh mmbesar utk baby.