Hamil 9minggu

Harini masuk hari ke3 pendarahan sy xbenti pnuh dalam pad. Dah 2kali cek hospital tanda nk gugur takda cuma mungkin kandungan lemah. Mmg betul² bedrest skang kt umah xbuat keje pape. Ni kandungan ank ke3 tak penah rasa mcm ni. Tp sy terlalu risau dgn pendarahan xbenti n perut cramp sakit mcm sggugut. N lagi merisaukan jantung baby scan 9w masih takde lg. Sape ad pengalaman mcm sy pls share. Mmg smngat down skang.

2 Balas

Sis bedrest ja la muda mudahan xda apa yg berlaku,,sis cek blik apa2 yg sis makan atau ada terhentak,,posisi tidur pun kna jaga,,jgn kalan cepat kna hati2 pelan2,

sɪs ᴋᴇʀᴀᴘ sᴛʀᴇs ᴋᴇ... ᴋᴀʟᴀᴜ sᴛʀᴇs ᴘᴜɴ ʙʟʜ ᴊᴅɪ ᴅᴀʀᴀʜ ᴛᴜʀᴜɴ ᴅᴀɴ ɢᴜɢᴜʀ