5 WEEKS DAY 6

Sy pernah extopic & pernah 2x gugur ms 2 bulan... Ni preg kali ke3... Now mmg xbt pape kerja n bedrest sbb mkn ubat kuatkan rahim n acid folic. Doakan sy n baby boleh survive... 🫰

4 Balas

Sy 4x ggr..prgnant kli ni mmg sy bedrest betul2…dan saya xda ambk ubt kuat rahim sbb prnah ambk sblm ni pun ttp ggr..jd sy tawakal…selalu bukak zikir elak keguguran…sis dh g scan tak?

1mo ago

Awak bpa week dh sis?sy ambk ikhtiar follow up kerajaan dlu dorang mmg xbg ubat apa2…risau pun ada jgk sbb bgantng dgn ubt folic asid dgn iron je

Moga Allah mudahkan segala urusan & diberikan kesihatan yg kpd mommy & baby 🤲🏻

1mo ago

Aaminnn terima kasih🤗

bole tau gugur 2bln tu knp? kantung kosong or bby xde heartbeat?

1mo ago

Rahim sy xkuat sis... Ms tu sy xtau pregnant.. Busy Kerja sana sini.. X alert ms xdtg bulan ms tu, terus gugur

sis mse detect ectopic tu ape tanda2 doc bgtaw?

1mo ago

sy xtau pregnant ms tu, tp ms tu perut sy sakit sgt2 rasa nk pitam... Nk duduk xboleh nk baring diri semua sakit... End up pegi hospital doc detect pregnant luar rahim n dah ade bleeding... Tiub fallopian sy sebelah kiri dah rosak...