Doakan kandungan saya ya ibu2 🥹

Harini hari ke-2 saya turun spotting coklat. Harini sy pergi scan lagi kalau ikut trikh last period sepatutnya dah 7w. Harini doc scan masih hanya nmpk kantung dan mmg ada tanda pendarahan dekat rahim saya. Doc cakap threatened miscarriage dan peluang saya 50 50. Jadi buat masa sekarang ni hanya teruskan duphoston dan repeat scan lagi 2w. Luluh rasa hati sbb saya ttc . Bercampur baur perasaan saya skrg ni. Saya tahu saya kena kuat saya kena redha. Tapi sy pun cuma manusia biasa 🥹🥹 kalau ada yg sudi doakan kandungan saya selamat dan sihat ya. Semoga doa yg baik berbalik pada kalian 😭😭💗

2 Balas

semoga dipermudahkan urusan awak. awak doa bnyk2. doa ibu mustajab. allah dengar. 🌻❤️

Semoga dipermudahkan urusan…selagi ada harapan jaga baik2 ya…

1y ago

inshallah terima kasih ya 💗