Potential Miscarriage

Spotting lebih 2 minggu. Harini pergi hospital scan perut & ikut bawah, kantung irregular & kosong, baby tak develop. Tapi doctor tak boleh cakap miscarriage lagi sebab size kantung baru 2.3 cm. Kalau 2.5 cm dan masih kosong, kena cuci rahim. Appointment sebulan lagi. Doakan ya. Taktau lah ada harapan ke tak, tapi doa lah ada miracle ya. Amin

2 Balas

Mcm mana sis ? Baby survive tak? Sy sama mcm sis.. kantung 2.09 cm masih kosong.. 5 weeks6days

Aamiin insyaAllah stay positive❤