Kurang Selera Makan

Harini genap 35 minggu, kenapa ya..sy perasan yg selera makan sy bkurang dari minggu lepas. Ada tak mommies mengalami benda yg sama?

2 Balas

Saya tak mengalaminya sebab saya nak ada tenaga untuk bersalin. Jadi saya paksa diri saya makan (sikit tapi kerap)walaupun saya jenis makan sikit je.

Saya pun kurang selera masuk 34 minggu ni. Rasa mulut kelat je jadi banyak makan manis 😅 tapi saya cuba makan kerap dalam portion sikit.