Kurang Selera.

Pregnant 7weeks. Alahan dgn nasi. Selera makan pun bkurang. Kdg2 1 hari tu tak lalu nak makan. Tapi kena paksa diri juga. 😩😩 Any good advice? Thankiuu. #ingintahu

2 Balas

Mkn la keawtiaw, mee or bihun.. Kalau susah sgt jumpa dr mintk ubt untuk tahan muntah.. Saya dulu ambik mc dr bagi ubat tahan muntah.. Lepas mkn je terus mkn ubt tu.. Alhamdulillah okay je.. Yg penting kena mkn jugak ☺️

Normal tu sis, tapi cuba la makan sikit cari apa yg kita boleh telan, roti, biskut, bihun, buah2 ke. Saya dlu alahan smpai 5 bulan, berat pun turun banyak 😂