Harini f.up kt spital selayang pulak memandangkn kite ni usaha hamil n bjaya hamil hsil bantuan dr spital selayang.citernye arini 19w6d tp scan biasala over sikit 20w3d jadinya..yg paling teruja bila ckp kt doc yg nk scan tu klu da leh tngok jntina bb tlg tngokkn ye.doc pon ckp la slalu da nmpk kecuali dia kepit.scan ukur badan kaki kpala n air ktuban smua ok alhmdulilah dan last skli dgn yakinya dia kankang tunjuk kemaluan dia tnpa segan silu?? panjang cenonettt je doc ckp kmgkinan besar boboi...pusing2 lg skli tngok sama panjang je...tp doc ckp tu ape yg kite tngok harini ..sbb mggu lepas opment dgn kd biasala dia ada msa2 trtentu je akan scan..klu f.up spital ni stiap f.up memang akan scan.bln depan genap 6bln tnggu opmnt wat details scan.hrap kandungan sihat shinga lahir dan besar..ttc 5y..

1 Balas

Waa comel je baby bg tunjuk jantina dia , sy pun harap2 kali ni dpt boboy sbb first baby sy girl , apa2 je janji sihat, semoga baby n ibu sihat slalu dan dipermudahkan

4y ago

Amin