11.4.2020 12.45pm

Alhamdulilah.ngam trikh due bb keluar..bgun pg nk kencing n solat.pstu daselesai duk menung jp nk smbung tido konon tp mta da segar...kol 8.30 tibe2 skit sngugut selang 5min skali..pelik gk xkn nk beranak kot cepat btol skitnya sbb sebelum ni xde tanda kan.gi toilet yak n cuci faraj tngok ada lendir gel cmpur wrna coklat cair.tp cm byak pulaosbb td mndi bersihkn faraj elok je kputihan biasa..so layan jela skit tu smbil tanda kt wasap..kol 10 tibe2 rasa bnda meleleh.bila tngok spender ada air warna ijo..tnya kwan dia ckp tkot bb sa yak sbb dia bsalin 3 kli x de pom ktuban warna ijo.trus siap2 g spital jln kali je sbb duk kuaters spital.smpi je trus ckp leaking to warna ijo trus nurse cek n doc smua dtg cek da buka 5cm? pstu try pecahkn tuban tngok warna ijo pekat trus doc ckp emegency ceazer wlopon jntung bb ok cantik tp tkot bb mkn yak tu kene ceazer...kol 12.45 selamat lahirkan bb boi seberat 3.6kg..syukur ya Allah mudah sgt rasanya sakit x lama...

11.4.2020 12.45pm
10 Balas

Kalu keluar warna hijau doc kate anak termakan najis dah kan..tu kena cyzer terus

Alhamdulilah 😍 selamat berpantang sis.. Moga sis n baby sihat n baik2 saje..

Alhamdulillah selamat berpantang ye sis..

Tahniah sis..selamat berpantang

MasyaAllah tahniah sis..

Selamat berpantang sis

Alhamdulillah tahniah

Alhamdulillah

Alhamdulilah