Lendir/keputihan Kuning 37minggu 3Hari

Harini dh genap 37minggu 3hari. Pagi tadi lepas je mandi pakai pantiliner, lepastu nak kencing tengok kat pantiliner ada cairan pekat kuning campur ketul2 kuning. lepas tukar pantiliner,nk kencing lagi sekali ada mcm lendir bertali warna kuning tapi sikit je . ni pun rasa mcm senggugut bawah perut. tapi takde lagi lendir campur darah. Tu tanda nak bersalin jugak ke? Confiuse jugaksama ada keputihan ke lendir tu eh?

2 Balas

saya sama mcmtu, doktor ckp normal je, hjg trimester ni memang byk keputihan. Asalkan tak gatal, okay je.

1y ago

oh yekee. haah setakat ni tak gatal la. terima kasih info 💖