Air ketuban atau keputihan

Hai. Kalau air ketuban leaking boleh ke dia keluar setitis dua je seperti keputihan? Saya keputihan sebelum ni tk pernah warna kuning. Tapi semalam saya tengok pantiliner ada air warna kuning cair mcm dua tiga titik mcm tu je. Adakah itu keputihan atau air ketuban?

4 Balas

air ketuban kalau keluar dia macam air tumpah. tak terkawal. macam tengah duduk tiba2 je rasa basah. bila cek tengok tak ada rupa jeli atau macam keputihan yg biasa.. nak selamat, terus je pergi klinik minta cek sebab suspect air ketuban leaking. pengalaman sy dulu air ketuban leaking kat rumah, bila cek jalan dah buka 1cm. nurse kk terus suruh pegi hospital.. so better cek klinik terus

air ketubn wrna jernih dik..klau kuar dye xbole kwal mcm air Kita kncing..akk 3 org ank smua pech ketubn di rumh..selagi ketubn xpech mmg doc akn Suh blik melain kn awk Ada rsa contraction yg sakit sgt Bru dye akn thn..yg kuar tu keputihn..tpi ttp.kna pantau jgk ye dik..

Air ketuban colourless dan odorless. Tak likat dan macam air kencing. Kalau awak tak pakai pantyliner, panty awak akan basah macam terkencing. Sekarang awak dah berapa week?

1y ago

Ohh.. Sekarang ni awak pantau je dulu. Kalau awak rasa makin kerap keluar, cepat cepat pergi hospital.

air ketuban warna jernih dan xde bau