SAKITNYA TUHAN SAJE TAHU

harini dh 39 weeks 5 days x boleh nk jalan 😭sakit dkt bahagian bawah perut .. dkt sekitar vagina pun sakit ... tapi x da pula turun darah ka ape ke .. first baby ni .. adakah ni tanda nk besalin? due 30/1/2021

17 Balas

Saya besok baru masuk 38week.. pagi tadi pergi ke hospital check dengan doc O&G..mmg selalu check dgn hospital 2minggu sekali.. harini doc saja nak check jln dah bukak ke .. tahu2 dah 2cm terkejut dengar..xde rasa sakit apa pun dah 2cm.. doc suruh banyak berjalan tunggu masa je..skrg masuk office mcm biasa buat xde apa.. 😅

3y ago

alhamdullilah semoga dipermudahkan mommie❤️❤️we can face it 💪🏻💪🏻

sbnrnya nk bersalin pn kte sndr bole tau...mcm sy due 24 dec 2020...tp masa malam 14 dec tu mcm da rasa ni mcm esok lusa bersalin ni...so sy pack awal2 da baju nak balek kg...15 dec pagi turun tanda...pagi tu jgk grk balek kg..smpai dlm tgahari..ptg admit hosp...

3y ago

alhamdullilah selamat berpantang sis💪🏻❤️❤️❤️❤️

due saya esok 28.1.2021, tanda dah ada mucus plug wrna brownish. pegi hkl bukaan baru 2cm, doc suruh balik dulu. serah diri 3.2.2021 😂 baby masih seronok dlm perut. harap² dia keluar laa sebelum serah diri. doakan saya dipermudahkan bersalin.

3y ago

amin insyaAllah

Kalau masih awal 33 weeks boleh jd tanda nk bersalin juga ke..?? Sy dah beberapa hari sakit bawah perut tu.. Paksa juga berjalan turun naik tangga..

3y ago

bykkan rehat jgn terlalu byk bergerak letih kandungan dengan awak nanti

sama lah kita sis..31 1 ni 39 minggu toi blm ada apa apa tanda...nak jalan pun susah apa lafi nak berdiri time nak kencing

bykkn bergerak puan...means berjalan, buat squat, jln itik, sujud lma...klu surirumah sng, boleh kemas rumah..

kepala die dh masuk ruang nk keluar tu,.xlme LG keluar la tu sis..semoga dipermudahkan..

Sy pon skit jgak.. Due 27 nie msih xda tnda2 nk brsalin.. Doakn sy DipermudahaKn bersalin 😊

3y ago

amin semoga dipermudahkan

Sama due dgn saya . Saya pun selalu sakit bhgian bawah . Tapi tanda bersalin tkda lagi

Due date kita sama. And saya pun tengah mengalami apa yang awak alami. Masih takde tanda juga.

3y ago

moga sis berdua dipermudahkan proses bersalin..