SAKITNYA TUHAN SAJE TAHU

harini dh 39 weeks 5 days x boleh nk jalan 😭sakit dkt bahagian bawah perut .. dkt sekitar vagina pun sakit ... tapi x da pula turun darah ka ape ke .. first baby ni .. adakah ni tanda nk besalin? due 30/1/2021

17 Balas

SAYA DH SELAMAT LAHIR BABY GIRL 28.01.2021 3.10Kg 😭😭🥰

3y ago

Tahniah dn selamat berpantang

Sy preggy 32week 1day Sy klau bnyk bjln slalu skit bwh perut & sakit kt ulu hati...

3y ago

kita boleh sama sama tempuhi💪🏻💪🏻💪🏻keep strong mommie🥰

Sya pun sakit bagian tu.. Tapi sya paksa ja berjalan due 27 tapi belum ada tanda

3y ago

Sis sudah bersalin ke

mcm dh ada tanda nak bersalin tu sis...nanti keluarlh tanda tu..jgn risau..

3y ago

baiklah terima kasih❤️❤️

moga sis dipermudahkan bersalin...

iye tanda2 nk bersalin

3y ago

terima kasih🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

tanda tu mummy

3y ago

terima kasih 🙏🏻☺️☺️☺️☺️