Serah diri

Harini dah kena serah diri sebab ada gdm on diet..esok kena induce sebab memang takde rasa contraction and jalan pun belum buka..doakan saya selamat bersalin ye semua?

Serah diri
122 Balas

Sma lah kita ada gdm sis...7/12 ini pun kana serah diri jg...smoga dipermudahkan semasa bsalin

Smoga slmt bslin sis ibu dn bby slmt dn sht2 sja..Aamiin..sis sdh brpa minggu prgnt?

5y ago

Smoga di prmudahkn ya sis

Saya da slmat msuk ward..sbb baby kurang gerak..klau prob, mlm ni induce.. seram rasanya

5y ago

Dri pgi smpai pkul 5pm td, bru 3 gerak.. tp bila smpai hosp, elok plak dia.. 😅😅

Sy pun induce sbb gdm on insulin.. Kuatkan semangat sis semoga semuanya dipermudahkan.. Aamiinn

4y ago

Sya pun gdm on insulin ..36w skng ,,kena serah diri 38w , 14/10 ..hrap² bersalin lh minggu depan

Semoga di permudah kan segala urusan..masa nak bersalin ibu dan anak sht. Amin..

semoga dipermudahkan semuanyaa. doakan saya juga..GDM on dc juga..skrg 34 weeks

saya pulak gdm on medication....harap dipermudahkan la...skrg baru 34week

In shaa allah. Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin sis. Aamiin

Semoga dipermudahkan buat sis & baby. Aaammiinnn ya Allah. 🖑🖐❤

InsyaAllah..semoga dipermudahkn segala urusan sis..