39w 4d belum bersalin

Harini dah 39w 4d, due 9/1. Saya masih belum bersalin&belum ada tanda. Mohon doa dri ibu² semua doakan sya dpt bersalin sebelum due, dipermudahkan bersalin, dikurangkan kesakitan, sihat kedua duanya. Sya doakan juga utk kalian. Aminn.. tq🥹

16 Balas

semoga dipermudahkan urusan awak. aamiin ya mujib. awak cuba ikhtiar senaman kupu2, letak kaki rapat pastu goyang badan depan blkg kiri kanan, turun naik tgga, berjalan selagi awak larat, ketuk ketampi, jalan itik, mandi kerap, tido mengiring. semua ni utk cptkn bukaan. sambil tu pujuk baby ckp mommy&daddy xsbr nk jmpa baby.

1y ago

kalau hari saya kije. saya mandi 3x sehari. kalau hari cuti. dkt 5@6x juga. hee. sy kerja sampai hari sy bersalin. sakit contraction dkt tmpt kerja

kisah sy. msa prgnant 34 minggu. sy sakit contraction n ada bukaan. sy bed rest 3 minggu. skrng 38 minggu 6 hari masih belum bersalin walaupun dah berjln, turun naik tangga.😂.

in sha allah semoga dipermudahkan urusan bersalin and semoga awq and baby sihat selalu . ☺️saya pun tak ade tanda ii lagi due 17/1 nie harapnye baby keluar sebelum due

Sy 10/1 pun belum ada tanda2. Semoga dipermudah ya sis, doakan sy juga semoga dpt bersalin sblm due, dpt bersalin normal tanpa koyak tanpa jahit tanpa induce 🤲

smoga dipermudahkan urusan puan dan kita smua brsalin..aminn..sy pun menunggu due date lagi 11 hri lgi ni..risau..jgk baby selesa lgi dlm perut..😅

1y ago

nervousss kan..😂🤣baby sronok lagi dlm perut ni..

sy due 8/1 pun belum ada tanda bersalin 😢. semoga dimudahkan urusan bersalin kita , mudah dan lancar amiin 🤲

1y ago

aminn...moga dipermudhkan semuanya puan

40w2h. Blum ada tanda apa² lgi..ni risau lha Suh pegi hospital cek...tak pegi Kerna takut

1y ago

Pergi la sis, check jumlah air ketuban&jantung baby.

Sama la due kita , saya tadi ada keluar air warna putih tapi sikit je la n perut tak sakit pun

1y ago

Saya masih tk kluar tanda apa2 pun lgi. Hrni dh due 😖

sy jg menunggu hari..sama perasaannya...moga kita semua dipermudhkn..

semoga kite sama ii melahirkan seblom tarikh nyaa .. aminnn