39 weeks pregnant

Harini ckup 39 weeks tp xda apa2 tnda nk melahirkan…🥲. Dh exercise, dh squat, dh jalan itik..fuhhh. Keep calm. Nervous, dlm msa yg sama x sabar nk jumpa bby. Moga2 dipermudahkan semua

3 Balas

saya 38w 4d pun takde tanda lagi ni..mcm² dah buat tapi saya redho je skrg ni tunggu lagi seminggu..mmg ada org yg Allah takdirkan bersalin lambat so jgn stress² banyakkan berehat sblom baby keluar hehe..exercise pun saya buat apa yg mampu je sbb 38week kan dah sarat sgt..