39 weeks pregnant

Harini ckup 39 weeks tp xda apa2 tnda nk melahirkan…🥲. Dh exercise, dh squat, dh jalan itik..fuhhh. Keep calm. Nervous, dlm msa yg sama x sabar nk jumpa bby. Moga2 dipermudahkan semua

3 Balas

dulu saya dah buat macam2..last2 41w jugak. hiking lagi..turun naik tangga memang kerap la .tp pastu doc n nurse cakap anak memang belum sedia keluar so tawakal je..jangan stress2 layan kan je..so anak2 seterusnya saya tunggu dgn penuh sabar jela..tiga2 anak saya 40w keatas..yg keempat ni tak pasti lagi..

saya 38w 4d pun takde tanda lagi ni..mcm² dah buat tapi saya redho je skrg ni tunggu lagi seminggu..mmg ada org yg Allah takdirkan bersalin lambat so jgn stress² banyakkan berehat sblom baby keluar hehe..exercise pun saya buat apa yg mampu je sbb 38week kan dah sarat sgt..

makan durian . ada yang saya baca, dia makan durian, esoknya terus kontraksi nak beranak 😂