ada ke yg bersalin 37 minggu di sini?

ada ke yg bersalin 37 minggu di sini masa anak pertama? sbb bnyak yg share anak pertama selalu lewat sikit mcm 39 weeks/ 38 weeks cmtu.. bkn apa kita deborr sangat ni dh masuk 37 weeks harini kot2 bersalin harini 😂 tapi x sabar nk jumpa baby hehe #firstbaby #firstmom

1 Balas

Sy bersalin 37w 3d. Air ketuban pecah. Panic masa tu laki bini sbb anak first 😂. Suami sampai terlanggar pagar masa reverse kereta. Nasib baik beg2 semua dah siap prepare. Mental je x prepare masa tu sbb tiba2 je ketuban pecah masa tgh lepak2 tgk tv

1y ago

X. Lepas ketuban pecah baru start rasa contraction. Masa ketuban pecah tu pun rasa mcm ada benda meletup je kat vagina lepas tu rasa keluar air suam2 mcm kencing