39weeks

Harini check up, doc check jalan dh buka 1cm.. N doc seluk jd 2cm. (senak sgt time kena seluk tu ?) Check CTG pun dah ada contraction cuma belum betul2 kerap. So dia suggest g tawaf dulu dkt shopping mall. Kalau contraction kuat terus dtg hospital. Doakan sy dipermudahkan bersalin ya mommies! ?❤️ #anakpertama

20 Balas

saya 2cm doc bg balik dulu.. sy jalan2 tawaf bazar ramadhan (thn 2018) ms tu.. esok hari skt nak beranak mungkin sbb sy tawaf bazar ramadhan.. blh cuba taw! n semoga dipermudahkan ya. amin