EMOSI TAK TERKAWAL

Masuk third trimester ni..makin menjadi pulak emosi , husband pergi kerja pun kita menangis macam bayi mintak susu😭tersedu² kita , bila dekat diri ni selalu nak cari gaduh😖...ada sesiapa mempunyai pengalaman macam ni🤧 ....sebak je rasa duduk sorang² tanpa husband , walaupun kita tahu kejap lagi dia balik rumah😅... ##ingintahu #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #jangandibully #pregnancy

1 Balas

sy takde pulak.. sebab sebaliknya... nampak je muka suami nk mngamok nk bgaduh.. bila die tido tenung muke die.. kesian sayang semua ade.. pembawakan budak kot