1st dose kancing gigi usia 21w2d

Harini ade appointment checkup, bila ditanya dah rasa baby gerak saya ckap la dah rasa since 17w lagi. Trus on the spot disuruh amik ATT 1st shot masatu juga. Terkejut xde persediaan ape. Ok la sakit skit je masa cucuk tu skrng ade la rasa lenguh2 skit tangan tp so far so good🤣 mamy2 skalian amik 1st dose ATT masa usia kandungan brpa?

23 Balas

26w baru cocok 🤣🤣 lagi sebulan dos ke2. Seminggu ye baru hilang sengal dia 🤣🤣

28 weeks.. pun on the spot jgak.. tbe2 je lps settle sume nurse ckp 'jom cucuk'..

baru jak ambil ATT, 19weeks.. tpi rasa baby gerak dari 17w lagi.. nnti 22w 2nd dose ☺️

1y ago

Awalnya 2nd dose. Diorng x ckap bila nxt dose. Seram pula pikir balik. Ni hari ketiga masi lenguh2 lagi lengan🤣

Saya 1st dose tak rasa pape, 2nd dose 3,4 hari jugak sengal2 lengan 🤣🤣🤣

saya kat cni ari tu nurse ckp 24week baru kna cucuk... sekarang baru 22week

Sama cucuk on 29week secara mengejut 🤣 5 hari jugak baik 🤣

alamakkk.. nervous plak kna cucuk2 ni. lemahhh bab2 cucuk ni

28 week baru dpt first dose, 32 week second dose.

18w dh ccuk😂. Next dose 10/7. 22w

Nk kurangkn lenguh tuam dgn air suam 😁