Vaksin & att (kancing gigi)

Hi mommy.. nak tanya, ada tak mommy yang amek vaksin dengan dengan tarikh att tu dekat? Mcm ni, tadi 30/8 saya baru je cucuk kancing gigi 2nd dose, tk lama kemudian saya dapat sms mengenai cucuk vaksin 2/9 ni untuk dose 1.. mcm mana ya? Sekarang kandungan baru genap 33w.. beza tarikh tu 3hari .. emm.. kne cancel ke vaksin tu? Im blurring.. #firstbaby #vaksin #att ##pleasehelp #binggung #33w

5 Balas

X ada masalah. Melainkan Dr sis ckp xblh sbb Dr yang checkup kita bln2 dia lg tau keadaan bdn kita, medical history kita. Mcm sy jarak 2 mgu. Sbb mcm2 skt😅

Boleh je sis. Saya masa 21Aug dpt 1st dose pfizer, 23Aug cucuk att. Cucuk dkt lengan yg sama hehe. Alhamdilillah takda apa2 side effect

Boleh je ambil, tkde gap hari pun boleh. Klu risau ambik dkt lengan lain lain. Ni doktor sy yg ckp.

boleh je.. sy selang 3hri gn tarikh amik vaksin.. nurse ckap bole je

Biasa nya jarak dua minggu