40w6d

Harini 40minggu 6 hari....semoga semuanye dipermudahkan...esok pagi klau jalan dh bkk 4cm xyah masuk ubat daa dokter kataa..ya allah kau permudahkan la urusan hambamu ini ya allah??

40w6d
67 Balas

Semoga dipermudahkan urusan sis. Diberikan keselamatan dalam bersalin & dapat baby yg sihat walafiat. Aaamiinnn3 yaa rabbal alamin. ☺🌹💙

Semoga urusan bersalin awak dipermudahkan..tumpang x masuk wad lg byk2 kn berjalan..even sakit contractions tu cuba gk utk berjalan..

Semoga Allah permudahkan jalan untuk sis bersalin.. allahumma amin.. selalu sebut zikir Ya Fattah ( Allah Maha Pembuka)

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis dan baby ❤️ selamat bersalin dan berpantang nanti sis, Allahumma Aamiin 😊

4y ago

insyallah sis terimakasih

Smoga diberi kekuatan,ketabahan dan kemudahan sebelum,semasa dan selepas brsalin sist. Amiin2 ya rabbal alamin

Semoga dipermudahkn..insyallah,...minta tlg dorg buka kalau dh tak tahan,..takut paksa nti😣

Semoga dipermudahkan semuanya, doakan utk sy jgk dh 39minggu 2hari.. Xtau la bila nk keluar 😅

4y ago

Aminn 😊

Semoga Allah memberi jln yg sehabis mudah utk sis melahirkan bby, selamat bby n mom..

Semoga dipermudahkan semua urusan sis, inshaa Allah aminnnn ya rabbal alamin 🤲🏻

Aamiinn semoga dipermudahkan dn dipercepatkan proses sis bersalin yee .