Semoga ada hasil?

Ya Allah moga2 dengan usaha aku untuk buat urutan ikhtiar hamil esok di permudahkan. Kawan2 banyak cadangkan dengan akak ni. Ramai yang berjaya. Ya Allah berikan hambamu ini peluang untuk menjadi seorang ibu. Aamiin. Rase nak nangis pula. Moga2 dengan asbab ni lekatlah dan jadilah.?????. Doakan sy.

2 Balas

Pastikan sis gunakan bantal di bawah punggung sis agar air mani suami tidak terkeluar dari Miss V. Harap cara ini dapat bantu lekatkan telur dan sperma suami.

4y ago

Sy selalu amalkan cara ni. Tapi blm lekat hehe

Letak bantal bawah punggung utk air mani xkeluar dr vagina

4y ago

Ye sy mmg buat mcm tu, tapi masih belum lekat hehe