Bukaan dah 2 cm

Hi harini 37 weeks 6 days. Anak kedua. Kelmarin masa appointment dgn dcter , dcter buka bukaan, (Masatu 1cm) . Then semalam ada keluar lendir darah, datang hospital nak check je, Tapi terus kena masuk Labour room Dorg nak Check. Terus pulak dia hntar ke ward. Dr Smalam 2 cm je. Sakit pun tak, ni minta nak discharge, Boleh kan dah contraction Baru datang? Tak Bergerak 2 cm dr Smalam .

1 Balas

Boleh je. Tunggu la bila contraction makin kerap baru datang balik hospital. Semoga dipermudahkan!