Perut mengeras

Harini 35w5dy, perut asyik mengeras. Tapi tak sakit. Perlu risau ke? 🤔 #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Sy mase 36w perut mngeras lepastu 36w5d check up n bgtau doctor baby mngeras..tp x sakit pn..skali doc cek Jln dh 3 cm..Alhamdulillah 36w6d selamat bersalin..kdg baby mngeras pn tanda nk bersalin sis…

2y ago

Harini dah 39w5d, belum bersalin.. ngeras skejap skejap tak consistent. Risau takut overdue 😅 check up baby alhamdulillah semua okay berat dia.. tq sis share

jika kerap mgeras evry 5 minutes.. perlu puan risau dan pegi ke hsptl kadar segera tuk dptkn rwtn..mg dpmudahkan segalanya..aamiin