sawan tarik

harini 17march 2022 . kali pertama ank kene sawan . sangat² panic walaupun byk kali baca n tonton vd cara atasi sawan waktu ank kene . haihh bila dah kene dpn mata, mmg terus panic gelabah semua . abis 999 semua dok call . naseb baik ada jiran yg baik, mereka hantarkan ke hospital tp dekat hospital kene skli lagi . mohon doa kalian semua utk doakan ank sy nasz amin b ahmad shakir segera sembuh dr demam ya .. hati ibu sgt risau

sawan tarik
2 Balas

salam sis, ank sis umo rpa tu? 1st time ke kena sawan demam ni?..punca sawan sbb demam ke sis?..

2y ago

kira bg ubat demam pun masih bole berulang ke sawannya sis?..1st time sblm kena sawan tu mmg dh bg ubat dmm ke sis?

Semoga adik disembuhkan segala penyakit. Semoga ibu kuat ye 💪🏻

2y ago

terima kasih awaknye💕💕 aminnn ya rabbal a'lamin