sawan tarik

harini 17march 2022 . kali pertama ank kene sawan . sangat² panic walaupun byk kali baca n tonton vd cara atasi sawan waktu ank kene . haihh bila dah kene dpn mata, mmg terus panic gelabah semua . abis 999 semua dok call . naseb baik ada jiran yg baik, mereka hantarkan ke hospital tp dekat hospital kene skli lagi . mohon doa kalian semua utk doakan ank sy nasz amin b ahmad shakir segera sembuh dr demam ya .. hati ibu sgt risau

sawan tarik
2 Balas

Semoga adik disembuhkan segala penyakit. Semoga ibu kuat ye 💪🏻

2y ago

terima kasih awaknye💕💕 aminnn ya rabbal a'lamin