11weeks 6days

harii² chekupp klinikk sensorangg , sedihh tngokk orgg lain bawak suamii g klinikk chekup sesame , tapii saye sensorang .. kuatkn hatii saya menempuhii dugaan inii .. allah lebih mnyanyangii suamii sayaa , #AlFatihahh tukk arwah suami sayaa?

11weeks 6days
103 Balas

Salam takziah sis. Kuatkan semangat demi baby. Semoga dipermudahkan segala urusan.

5y ago

amiinn , trimaa kasih untuk doanyaa

Takziah sis..Semoga awak terus kuat untuk anak awak 😊..Banyak kan bersabar ye

5y ago

trimaa kasihh bnykk .. amiinn .. nsyllhh

ya Allah sis..sbr byk2..bole sy tau knp ye..maaf klau soalan sy ni snsitif

5y ago

tudm kat mna sis?suami miera kerja dkt tudm butterworth

Salam takziah, semoga sis kuat menghadapi dugaan ini, amin

Takziah sis, kuat la demi ank dlm kndungan... Smoga di permudahkan utk sis

5y ago

amiinn , trima kasih untuk doaa nyaa ..

In shaa allah yg terbaik utk bby n ibu nya..yg pnting kne kuat ye

Allahuu semoga awak dan baby diberi kekuatan. al fatihah buat arwah

5y ago

amiinn , trimaa kasih untuk doaa nya

Al-fatihah untuk suami sis, smoga sis sntiasa kuat dan tabah

Sabar yee sis. Teruskan kuat utk baby... Al-Fatihah buat suami sis

salam takziah sis.. semoga tabah hadapi segala dugaan.. Aamiinn..

5y ago

sama2 sis