risau

Hari2 risau fikirkan nak keluarkan baby... ???? hari semakin dekat.. Jalan sikit penat sangat.. Mohon doakan kita semua selamat melahirkan nanti..

26 Balas

Sama sis. Friday ni masuk 38w dah.. Still kerja lagi skrg. Xapply cuti awal pun. Nt turun tanda terus naik grab g hkl je. Dekat sikit dgn ofis 😁 celah kangkang dah sakit. Lenguh.. Nak pusing kiri kanan time tido pn sakit badan.. Miss v pn rasa berat dah ni..tp xda turun tanda apa lagi..

5y ago

Sya bru 34w tp celah kang2 skit yg amat..tmbh bla tdo nk psing skit sgt...normal ka 2

Siapa momy yg bekerja kat sini. Cuti bersalin korang amek bapa hari sebelum due date? Saya bekerja dekat selangor. Kg dekat kedah cadangnya nak bersalin di kg. Tgh konfius nak amek sminggu/ 2 minggu awal. Skang dah 36w..

5y ago

Sayaaaaa.. Tp saya bekerja sampaila nk besalin.. Sbb saya kerja kt hospital. Hahha.. Anak ke 3 dh turun tanda pon still p keja.. Pg ahad turun tanda.. Mlm tu besalin.. Alhamdulillah sempat abiskan sehari bekerja ahad ttu..

Semoga dipermudahkan. Sempat lg ni Google teknik hypnobirthing. Apa yg penting mindset. Jgn fikir sakit, keep calm, deep breath & visualise yg indah2. Doa ye. InsyaAllah. Jaga diri baik2

Same la... Mkin dekat due, mkin tkot rsenye... Buat kje ckit pon dh pnt.. Smga kite sma2 dipermudahkan saat kelahiran bby kite nnt... Aamiin...

5y ago

Aamiin... Inshaallah sis.. 😂😂😂

Semoga dipermudahkan urusan melahirkan baby..sis bykkan baca surah maryam utk urusan bersalin lamcar..aamiin3

hi mom ... btol tu sy pun sm dh masuk 7 bln ni bdn rse lemah n letih je ...buat kje skit dh penat

Sama mommies.skrg dah 36 weeks.berdebar tunggu.xsabar rsa nya.rsa nak je bersalin awal

Sme la wlpn ni ank yg ke3, sbb jarak 5thn..mcm2 duk ade dlm kple ni, kdg tdo pn xlena😩

5y ago

Kan... Huhuhu.. 😥😥😥😥

smoga mummy2 yg bakal melahirkan sihat selamat & d permudahkn proses bersalin 😊

Smoga dipermudahkan dn bnykkan berdoa yah...InshaAllah