dua kali darah lepas poop

Hari tu darah, saya pasti bukan dari depan. So pergi klinik dia bagi ubat untuk lembutkan stool (sisa buangan) makan sekali lepas tu okay, now darah lagi lepas poop. Pakai pad, ada macam darah beku/ketulan darah di bahagian belakang pad (rasanya dari lubang belakang) anyone pernah lalui? Hari Sabtu ni check up.. Doakan baby saya okay please :(

1 Balas

Seek advice from your doctor. At the mean time, drink more water . You and your baby will be fine. Take care!