adakah ini rezeki ramadhan

Hari tu da check clearblue ( 23.4.20 ). mmg takde line. Bile selongkar balik eh.. mcam ade line.. tak puashati ni.. dan2 pi beli upt cassete.. lambat beno nk tgu esok aa.. takpe la... lagi 2 3 hari lagi check air kencing pagi2.. #27.4.2020 #Dpo8 #Period delay 1day..

adakah ini rezeki ramadhan
7 Balas

Cek lagi beberapa sis. Alhmdulillah nampak mcm positif tu. Doakan kami sama in shaa allah ade rzeki🤲😊

4y ago

Ni pon cek ptg.. bkn air kencing pgi.. kire air kencing tgh puase..😊. In shaa Allah.. klu tk period dlm 3 hri sy cek lgi.

Wahh , ritu tgk sis post psl clearblue mcm tkda line . Yg ni mmg nmpk sgt line , tpi pudar sikit

4y ago

Hahahahahahahhaa sudahnyaa 🤣🤣

Mcm ada rezeki tu sis. Takpe nnt seminggu lg check lg insya allah terang line yg pudar tu

4y ago

Alhamdulillah

2-3 hari nanti test lagi. Tapi rasa2 mcm dah ada je tu hehe In shaa allah

4y ago

Syukur. Kalau ade rezeki..bby pkp.. hihihi

Tahniah sis✨✨😇😇

4y ago

Tq.. tapi blom confirm lagi..😀

In Shaa Allah ada tu.

4y ago

Aamiin.. baby pkp.. 2021..in sha Allah

Try cek again