Lewat period 5 hari . Salam semua period saya jenis irregular . kadang 29/31/40 lebih macam tu ..

Hari pertama lewat period tu saya dah test upt negative so saya okay jelah . cuma dah masuk seminggu perut bloated, breast pun bengkak 😅badan rasa lesu sangat mmg rasa nak baring jea . 2 hari lepas rasa macam cramp ingatkan nk period tp takde rasa nak keluar pape jgk . So harini hari ke-5 lewat saya dah test upt pun negatif jgk . so nak tny korang better repeat upt atau pergi klinik je utk ambil ubat period? Saya bukan apa saya agak trauma sbb last 2 years saya kena ektopik pregnancy 🥲tiub kanan pun dah dibuang . jadi doktor sentiasa remind kalau lewat jangan ambil mudah . ada yang alami situasi macam saya tak?

2 Balas

klu saya tunggu dulu.. sbb period irregular, test upt pun negative.. awak da lewat 5 hri ni utk cycle day berapa? 29/31/40?

4mo ago

baik sis saya tunggu lewat seminggu dulu lah . harini dah masuk 45

I would say ikut nasihat doktor. Better for you pergi klinik.

4mo ago

Baik kalau macam tu saya tunggu lagi 2 hari lah