Hari yang paling anda suka dalam seminggu?
Voice your Opinion
Jumaat
Isnin
Rabu
Khamis
Sabtu

6030 respon

58 Balas

Tak kisah hari apa2 pun, yg penting hari cuti 😁✌🏻. Saya ni kerja yg ada shift, so kadang2 sabtu ahad kerja shift 12 jam, 7pg - 7mlm.

Rabu sebab wayang murah kt mbo dlu la..skg dh ado beg tangan smula jadi ni susahla nk g tgk wyg dh..huhu tgu bosa sikit bru leh agk ea

mana hari Ahad ne aduiii..Ahad saja suami off,kerja bengkel ba.ahad utk kmi bli lauk2,ahad boleh masak lewat2.😁

Jumaat..sbb sy sorang2 je kt rmh..haha Tu lah me time bg sy..klau x klr utk shopping

Suami balik dari kerja awal, malam tu boleh rilek2 sebab esok cuti!!!

Hari apepn sme je...tp yg stu ni dtggu stiap bulan...hari suami gaji

Jumaat sebab tunggu husband balik... 2bulan sekali. PJJ life 😭

sebab hari jumaat adalah hari cuti bekerja.. public holidayyy

Semuaa hari. Sebab xda yg istimewa. Saya kan surirumah. 😅

Setiap hari is same,but saturday can spendtime with famiky