Upt shoppe

Hari ni..hari ke5 tak datang period..cek upt murah2 ni kat shoppe... Agak2 positif ke tak tu?

Upt shoppe
11 Balas

nk tnye jgak sy pun guna upt hijau ni3 dari shoppe leh caya ke upt hijau nie tpi sebelum² nie sy test tk penah naik double line nie ptg tadi punya sy rasa mcm tergerak hati nk cek naik double line samar² tk smpi 5minit pun..confius leh caya atau tk upt nie

1y ago

puan test waktu pagi ke? klu waktu pagi naik cepat samar2 tu insyaallah ada.

Mcm saya tak yakin sebab beli murah skli lps 2 minggu cek lg baru pekat double line hehehe dh masuk 2 bulan rupanya awal2 tu mmg mcm ni sebijik x nmpk

sis, nk tny sis preggy tk mse ni? upt sy mcm ni jgk. sy late period dh 4 hari huhu 😭

x kisah upt dr mana2, tp bagus buat awal pagi, first time buang air kecil

nii samaa jgk upt murah dari shopee tp alhamdulillah naik jelas double line

1y ago

alhamdulillah...tahniah sis...tumpang gembira..

boleh try beli kat watson.. saya dulu beli yang dari murah ke mahal..

2y ago

nanti nak try beli jgk

Saya pun beli shopee sis, alhamdulillah dapat result positif 🥰🥰

1y ago

alhamdulillah..tahniah sis...doakan saya jgk ya.

mcm 2 line,tp sama²,nti repeat test lg 2minggu

2y ago

Sama mcm saya . Period tp pregnant , bila pegi scan . Dah 6w 😅

boleh cuba lagi upt bru buat banyak pun tak apa 🥰

1y ago

saya sampai beli 10 kat shopee 🤣🤣

positive Tu InsyaAllah Tahniah

1y ago

insyaallah smoga 1 hari nty ada...🥴