Upt Murah Shoppe

Assalamualaikum,nk tanya sapa pernah cuba test pregnant guna upt yg beli kt shoppe..yg harga murah2 tu...dpt detect x hcg...minggu ke berapa baru detect..terima kasih #ingintahu #bantusharing #firstmom

6 Balas

Waalaikumsalam. say bru beli upt test dari shopee dan ianya berfungsi dgn baik. saya bt ujian upt setelah lewat 3 minggu period dan ianya double line walau kurang jelas. mybe sbb awal lg.

2mo ago

OOO...saya baru lewat 5 hari...kena tggu dulu la...ok tq😃

Sy pkai dip & tell yg biru, sy beli kt watson. 5 hari lps period sy xsampai, sy da test. Pastu gi klinik check doktor. Sy check cpt sbb nk kena mkn folic acid utk first trimester

2mo ago

Period sy lambat 5 hari sbb tu sy check trus. Xigt harga tp sy mmg nk bli murah2 je, sy bli kt watson dip & tell warna biru tu. Tak perlu bli yg mhl2

saya pun beli hcg strip dkt shopee. dpo 10 dah detect dah naik dah double line. lebih kurang 10 hari sebelum tarikh jangkaan period

2mo ago

saya baru nk cuba cuba nasib tvs scan esok 4w3d sebab nak kepastian je mengandung dlm rahim/luar rahim ☺️

saya lewat 5 hari period dah nampak double line terang. then buat test dgn clear blue tu, 2-3 weeks pregnant

2mo ago

awal jugak dapat detect ye ..tq sis

Sy salu pki. Mmg ok sgt. Belum lewat pn sy dh dpt detect sbb iu dia rendah

Sy guna yg dekat kedai eco tu.. Tapi 2 minggu lambat baru detect positif..

2mo ago

kalau yg dekat Watsons harga rm5 sy pernah beli, jenama Watsons.. yg tu lewat 5 hari period dapat detect.. Sy pun terkejut.. hihi t.kasih awak 🫶