?

Hari nie dah 39 minggu 6 hari....??tp xde lg tanda2 nak bersalin...risaunye...perut pun nmpk tinggi lg...??

12 Balas

Sama la .. Saya buat senaman je , lepastu amalkan zikir , pujuk pujuk baby suruh keluar . Erm kalau lambat . Takut la nak ambik ubat induce .. Sakit dia lain macam

4y ago

Tak kena induce pun . Saya sakit dekat rumah . Perut mengeras . Sampai hospital anak terus keluar .. Takpa kalau kena induce pun sis . Janji sis dapat bersalin normal . Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis nanti