Baby aktif 39 minggu

Assalamualaikum..nak tny..nak dkt2 bersalin nie baby mmg suka aktif waktu mlm ke? Smpai ke tgh2 mlm cmtue..grk2 smpai ngilu kt ari2 & bwh tue..perut keras2 jela tp x sakit.. Dh 39 weeks. Lain2 tanda blom ada lg.. Anak 1st nie xde pengalaman..mntk pndpt mommy2 kt cni tq🙂

3 Balas

nnti lepas beranak jangan cakap rindu lak nk rasa benda2 camni.. normal la sis.. kalau xaktiv kang awak susah hati pulak.. just enjoy the moment

Haha saya sama sangat camni. Dah 39w tapi baby aktif lagi2 malam2 kuat berjoget hahaha

normal