Baby kuning...

Hari nie bby genap 16 hari... Cek kuning hri tu 151.. Next nak kena cek lagi... Risau sangat klu kuning x trun lagi... Brpa bacaan normal ye... Klu x trun lagi nie.. Nak kena ambil darah la agaknya nnti nie.. 😞 Apa cara lagi nak trunkan kuning baby... Baby skrg full bf..

5 Balas

Baby sy last bacaan yg tinggi 203. Tips dari nurse selangkan dgn susu formula. Sy cuba sehari bg susu formula shja. Yak baby kaler kuning. Esknya check turun 156. Alhamdulillah last bacaan 83 & baby dah discharged dari checkup kuning. Lepastu baru sy bg susu badan. Siang - malam susu badan, tgh pg kalau baby kerap merengek baru sy bg susu formula.