Baby kuning...

Hari nie bby genap 16 hari... Cek kuning hri tu 151.. Next nak kena cek lagi... Risau sangat klu kuning x trun lagi... Brpa bacaan normal ye... Klu x trun lagi nie.. Nak kena ambil darah la agaknya nnti nie.. 😞 Apa cara lagi nak trunkan kuning baby... Baby skrg full bf..

5 Balas

hi! baby saya pun kuning 308 masuk nicu 1hari then bacaan turun sikit 273 dr bagi kita monitor dirumah. macam macam ikhtiar. lepastu ada org recommend kita bagi mandi dengan serum nuraz then kita try la juga kannn within 3hari kuning turun 138. skrg bacaan dah 102. alhamdulillah banyak improvement. baby pun dah active takperlu kejut kejut untuk bagi susu.