Baby kuning...

Hari nie bby genap 16 hari... Cek kuning hri tu 151.. Next nak kena cek lagi... Risau sangat klu kuning x trun lagi... Brpa bacaan normal ye... Klu x trun lagi nie.. Nak kena ambil darah la agaknya nnti nie.. 😞 Apa cara lagi nak trunkan kuning baby... Baby skrg full bf..

5 Balas

Baby saya pun kuning. Dekat 3 minggu baru turun. Paling tinggi baby saya 200 . Admit dekat ward lebih seminggu. Lepas discharge pun kena ulang alik kk everyday. Awak kena selalu susukan baby bagi dia kencing & berak so kuning turun. Pastu try kurangkan makan macam halia, bawang putih and lada hitam. Ni petua orang tua la saya ikut je. Alhamdulillah kuning baby turun sampai 72.