Detail Scan 22weeks

Hari ni sy g buat detail scan.. Alhamdulillah.. Baby sempurna.. Sht kehendak nya.. Lama gek la dlm 1 jam lebih scan sbb time nk scan jantung baby tak nak bg kerjasama.. Huhu.. Puas pujuk bru laa dpt result full.. Semua ok.. And it's a girl! ?

Detail Scan 22weeks
31 Balas

Ari ahad ni sy wat 5d..aritu 21.12.2019 wat details scan skli 5d tp bb x bg kejesama asik tutup muka je n tunjuk penumbuk😂😂..nk kira jari pon payah..so buat details scan je 5d tu postpon 12.1.2020 ahad ni.hrap bb bg kjesama.amin

4y ago

Ooo sy wat kt swasta..xtau leh guna gl sbb suami keje spital boleh gna gl tp spital x de wat detaild scan pulak💆..sy pon ngndung ni usaha dr spital sthun lebh f.up bru bjaya.klu f.up spital sbulan skali smpi nk msuk 8bln ni f.up spital n kd.cuma kd slama 8bln ni bru skli scan msa nk buku bku aritu..sbb kd tau sy f.up spital tiap2 bln scan sbb tu kd x scan 😣

Sama la sis. Girl jugakkk. 👧🏻 geng ibu dia. Suami nk boboy ktanya elok ank first boboy. Sy plk nk girl sbb nk mlaramkn dia pkai bju kembang2. Hehe mne2 pn tkpe asalkan sihat je.

4y ago

Tahniah

Sy buat detail scan last week, masa tu 24weeks. Alhamdulillah semua okay. Cuma baby asyik letak tangan kat mulut je. Susah mommy nak tengok muka dia, hehe

4y ago

The best moment kn awk 😍

Hehe sama. Masa details scan baby takmau tnjuk jantung 😅 sakit perut2 sbb doc dok tekan cari

Ms buat detail scan 22 w ni dah nampak ye jantina dia..sy ingat nak buat juga hujung bln ni 22w

4y ago

Husband sy teruja sgt nak baby boy..g check up jumpa nurse pon balik dia tanya boy kan😅😅.. tp 15/1 ni kn scan kat KK.. sy nak ajak dia skali jumpa doc kot2 time 20w dah blh nampak boy or girl..hihi

Saya br buat minggu lps....alhamdulillah semua ok....baby gegirl😘😘😘

4y ago

Thank you😊

Nnt 6 feb.. 23w3d buat details scan... Dah booking awal2😂😂

4y ago

All the best 😉

Tumpang tnye nk scan baby brpa week ye n dkt mne nk scan

4y ago

Ok tq

Buat dkt HUKM kena buat appointment brp mggu sblm ya?

4y ago

I see. Sy x tahu HUKM ada buat detail scan. Sy pun insyaAllah bersalin di HUKM juga nanti. Tq ya.

Sis. Sy nak tanya. Brapa bayaran utk buat detail scan ya?

4y ago

Bley tahan ek hrge...